AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - Karakaya Ortaokulu

Kurum 272 346 74 78
Karakaya Köyü Ortaokulu, İscehisar/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminde oluşturulacak çağdaş gelişmelere yön veren, Türk Milletinin dünya milletleri içinde saygınlığını koruyacak değerlerini benimseyen, Bilim Çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini yansıtan, Türkiye de ve diğer ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve öğrencilerin , Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz ilk olarak 1962 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır ve halen aynı bahçe içerisinde Eğitim ve Öğretime devam etmektedir. Karakaya İlköğretim Okulu, 1962 yılında tek derslik ve bir öğretmen lojmanı olarak yapılmıştır. 2004 yılında iki derslik daha ilave edilmiştir. 2004 Yılı Mart ayında bu iki derslik de kullanılmaya başlanmıştır. İl Özel İdaresi; 28 Şubat 2008 tarihinde sonuçlanan ihale ile 2 katlı 7 derslikli ek bina inşaatını başlatmıştır. 20 Nisan 2008 tarihinde başlayan çalışmalar, Şubat 2009 tarihinde bitmiş ve 2008-2009 Eğitim- Öğretim Yılı’nın 2.Döneminde hizmete girmiştir. 7 derslikli ek binanın kullanılmaya başlaması ile 8 yıllık eğitim verilmeye başlamış, Kavruklar, Veliler ve Keserler Mahallelerinden öğrenciler de okula alınarak taşımalı eğitim uygulamasına geçilmiştir. Halen Okulumuz bünyesinde 4 derslik , 4 şube, 1 Müdür Odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 Öğretmen odası,1 Yemekhane ve Tuvaletler mevcuttur. 2023-2024 eğitim öğretim yılında okul mevcudumuz 54 dür. Okutulan yabancı dil İngilizcedir.
08:50 - 15.20
Merkezi ısınma (Kaloriferli)
Öğretmenler ulaşımını kendi imkanlarıyla karşılamaktadır.
Yerleşim Yeri
koordinatlarımız: Harita yerleşimi yaklaşıktır 38.89425471745306,30.80657323970331
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Afyonkarahisar İl Merkezine 30 km uzaklıktadır İscehisar İlçe Merkezine 7 km uzaklıktadır.